Fortsatt mye spilletid for troppen

Publisert 7/21/2017 av Øystein Thorsen

Så mange som mulig skal få prøve seg i kveldens treningskamp.

Blackburn har nok en treningskamp fredag kveld, denne gangen borte mot Morecambe, og Mowbray sikter på å gi mange spilletid. 
Det er den samme oppskriften han har brukt i de første treningskampene, slik at så mange som mulig får spilletid.

- Det blir samme opplegget som i de andre kampene, men i neste uke skal vi begynne å sette en førsteellever, sier manageren i følge Blackburns hjemmeside.
Ved å gi nær sagt hele troppen minutter på banen får alle spillerne så mye trening som mulig, samtidig som Mowbray får se hva som bor i gutta.

Til Lancashire Telegraph erkjenner Mowbray at troppen fortsatt er litt tynn, og at han for øyeblikket må bruke noen unggutter for å fylle ut. Lokalavisa stilte også spørsmål om hva slags formasjon vi kan forvente i neste sesong, men det er ikke avgjort ennå.
- Vi må se på hvilke spillere vi har. Hvis det er slik at våre tre beste spillere er spisser må vi se på et system som gjør at tre spisser kan spille, svarte Mowbray.
Samtidig legger han til at laget må være fleksibelt og kunne mestre mer enn ett system.

Mot Morecambe i kveld er Conway usikker, da han har en hamstring som blir fulgt opp. Nysignering Samuel blir antageligvis også spart da han knappt har rukket å se seg om i klubben. 
Derimot ser det ut som at trialist Joe Nuttall, som fikk prøve seg mot York, får en ny mulighet.