Før kamp: Bristol City v Blackburn Rovers

Publisert 10/21/2016 av Erlend Pettersen

Dette skriver ChampionshipNorge før den TV-sendte kampen på Ashton Gate.

Bristol City – Blackburn Rovers
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Graham usikker etter skade. Henley skadet

WWW.CHAMPIONSHIPNORGE.COM

Tammy Abraham ble friskmeldt til kampen mot Queens Park Rangers på tirsdag, men likevel gikk det ikke veien for The Robins. De tapte 0-1 mot hovedstadslaget, og har nå gått på noe så sjeldent som to strake tap. Det har ikke skjedd siden helt i starten av sesongen. Nå har de likevel en alle tiders mulighet til å slå tilbake med seier når bunnlaget Blackburn Rovers kommer på besøk. Bristol City innehar nå en syvendeplass med 20 poeng, mens de på eget gress har solide 4-1-1 denne sesongen. Det eneste laget som har vunnet mot City på Ashton Gate har vært Newcastle United, og i den kampen var City meget bra.

Bristol Citys siste kamper:
QPR – Bristol City 1-0
Cardiff – Bristol City 2-1 (Tomlin)
Bristol City – Nottingham Forest 2-1 (Paterson, Abraham)
Bristol City – Leeds 1-0 (Pack)
Fulham – Bristol City 0-4 (Abraham, Freeman, Reid, Flint)

Jeg tror egentlig ikke at det hadde skjedd, men i mine øyne burde Blackburn Rovers vurdert å kvittet seg med Owen Coyle dersom de ikke hadde tatt tre poeng hjemme mot Nottingham Forest på tirsdag. Heldigvis for Coyle ble aldri det noe diskusjonstema etter kampslutt ettersom Sam Gallagher sørget for tre poeng med sine to scoringer i 2-1 seieren. Forest presset knallhardt mot slutten av kampen, men dårlige avslutninger sørget for at de bare fikk redusert én gang. Rovers klatret dermed opp fra nedrykksplass og har nå 12 poeng. Bare to av de seks siste kampene har endt med tap, og derfor kan man trygt si at det har bedret seg litt i det siste. På bortebane har Rovers 1-1-4 denne sesongen, hvor Derby County er det ene laget de har slått.

Blackburns siste kamper:
Blackburn – Nottingham Forest 2-1 (Gallagher x2)
Blackburn – Ipswich 0-0
Birmingham – Blackburn 1-0
Blackburn – Sheff Wed 0-1
Derby – Blackburn 1-2 (Emnes, Graham)

Vurdering: Bristol City med to strake tap, men ute av form vil jeg ikke si at de er. City har vært sterke på hjemmebane hele sesongen, og har sett betydelig mye bedre ut enn Rovers i starten av sesongen. Denne hjemmefordelen, kombinert med Rovers svake prestasjoner på bortebane og manglende evne til å holde seg unna baklengsmål, gjør at jeg markerer for hjemmeseier her.

Tips: H (1.80 @ Nordicbet) Vi i BRSCN tipper at kampen ender uavgjort.

Skrevet av Eirik Aase.