Før kamp: Blackburn Rovers v Sheffield Wednesday

Publisert 9/27/2016 av Erlend Pettersen

Nyrike onsdagslaget venter i kveld. Les deg opp om kampen hos oss.

Blackburn Rovers – Sheffield Wednesday
Kampstart: 20.45
Skader og Suspensjoner: Vertene kan få tilbake Anthony Stokes, mens Barry Bannan er usikker hos gjestene.  

WWW.CHAMPIONSHIPNORGE.COM

Ikke én, ikke to, ikke tre, men tjuefem! Så mange pasninger hadde Blackburn Rovers innad i laget før Danny Graham satte inn seiersmålet borte mot Derby County på lørdag. En slik type fotball har vel knapt Rovers-fansen sett de siste tjue årene, og derfor har nok den scoringen blitt sett en del ganger av Rovers-fansen de siste dagene. Nå har Lancashire-klubben to strake seire i ligaen, og dermed har hardt pressede Owen Coyle fått litt etterlengtet pusterom. Angrepsspillet fungerer bra for Rovers, men det er fortsatt baklengsmålene som er det store problemet. Coyle & Co har nemlig fortsatt til gode å holde nullen denne sesongen, og det er alt annet enn en tilfeldighet. Nå har Blackburn kommet seg opp fra nedrykksplass, mens de på hjemmebane har 1-1-2 denne sesongen. Seieren kom i forrige hjemmekamp mot Rotherham United.

Blackburns siste kamper:
Derby – Blackburn 1-2 (Emnes, Graham)
Leeds – Blackburn 1-0
Blackburn – Rotherham 4-2 (Gallagher, Emnes, Conway, Marshall)
Leeds – Blackburn 2-1 (Emnes)
QPR – Blackburn 1-1 (Gallagher)

Nok en gang sikret Sheffield Wednesday tre poeng helt på tampen av en kamp, og denne gangen var det Nottingham Forest som fikk oppleve den tunge nedturen. Kieran Lee dukket opp på riktig sted til riktig tid, og med en utsøkt avslutning sikret han seieren med sin andre scoring for kampen. Sheffield Wednesday har dermed tre seire på de fire siste kampene, og hovedtrener Carlos Carvalhal gliste fra øre til øre etter kampslutt. Uglene har nå kommet seg opp på en 11. plass med 14 poeng. På bortebane har de 0-2-2 denne sesongen, hvor tapene har kommet mot Burton Albion og Birmingham City. Kommer sesongens første borteseier på Ewood Park?

Wednesdays siste kamper:
Sheff Wed – Forest 2-1 (Lee x2)
Birmingham – Sheff Wed 2-1 (Hooper)
Sheff Wed – Bristol City 3-2 (Bannan, Fletcher, Lee)
Sheff Wed – Wigan 2-1 (Forestieri, Fletcher)
Brentford – Sheff Wed 1-1 (Hutchinson)

Vurdering: Oppløftende takter fra Blackburn Rovers i det siste. Her møter de et sterkt offensivt-lag i Sheffield Wednesday, men som i likhet med seg selv har en del problemer bakover på banen. Det lukter mål på Ewood Park på tirsdag, og jeg tror begge lagene scorer like mange.   

Tips: U (3.35 @ Nordicbet)

Skrevet av Eirik Aase.