Før kamp: Blackburn Rovers v Huddersfield Town

Publisert 12/2/2016 av Erlend Pettersen

Skal vi virkelig klare å vinne tre på rad? Les deg opp på kampen på ChampionshipNorge sitt før kamp bidrag.

Blackburn Rovers – Huddersfield Town
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Henley, Hoban, Marshall (gule kort)


WWW.CHAMPIONSHIPNORGE.COM

Har det snudd for Blackburn Rovers? Er virkelig Owen Coyle den riktige mannen for Lancashire-klubben likevel? Spørsmålene henger i luften rundt Ewood Park, og kanskje vil man få en del svar allerede etter lørdagens kamp mot Huddersfield Town. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg ikke er Owen Coyles største favoritt, men etter to strake seire og en utrolig triumf på St James´Park forrige helg, er jeg nødt til å gi han litt vel fortjent ros. Klarer han nå bygge videre på disse seirene i tiden frem mot jul, vil han nok kunne få ekstra arbeidsro gjennom det som kan bli en tøff og hard vinter for Rovers. Etter seieren mot Newcastle sist helg er Rovers nå oppe på en 20. plass med 19 poeng, og har nå ett poeng ned til nedrykksplass. Hjemme på Ewood Park har de 3-3-3 denne sesongen, men ingen av de fire siste hjemmekampene har endt med tap. Kanskje er det noe på gang hos Rovers, men da må de i så fall vinne kamper som denne.

Blackburns siste kamper:
Newcastle – Blackburn 0-1 (Mulgrew)
Blackburn – Brentford 3-2 (Graham x2, Selvmål)
Aston Villa – Blackburn 2-1 (Gallagher)
Blackburn – Wolves 1-1 (Gallagher)
Bristol City – Blackburn 1-0

Etter en fantastisk sesongstart hvor Huddersfield Town klatret til topps på tabellen og havnet i medias søkelys, har The Terriers etter hvert fått en tung avslutning på høstsesongen. På mandag fikk de besøk av bunnlaget Wigan Athletic hjemme på John Smith´s Stadium, men der ventet enda en nedtur. Håpløst og nærmest komisk forsvarsspill førte til at Wigan vant det oppgjøret 2-1, og dermed har Huddersfield nå fire kamper på rad uten seier, og bare én seier på de syv siste kampene. Dette har ført til at The Terriers har falt ned til en sjetteplass på tabellen med 29 poeng, og de bør snart få en slutt på den vonde trenden dersom de har planer om å henge med i toppen. På bortebane har Huddersfield 3-1-5 denne sesongen, og hele fem av de seks siste på fremmed gress har endt med tap.

Huddersfields siste kamper:
Huddersfield – Wigan 1-2 (Mooy)
Cardiff – Huddersfield 3-2 (Smith, Billing)
Huddersfield – Birmingham 1-1 (Kachunga)
Fulham – Huddersfield 5-0
Huddersfield – Derby 1-0 (Kachunga)

Vurdering: Det har ikke skjedd mange ganger denne sesongen, men her får faktisk Rovers tipset. Hjemmelaget har sett mye bedre ut i det siste, og det synes også på resultatene. Her møter de et Huddersfield-lag i svak form, som ser ut til å være tappet for selvtillit. Spørsmålet er om vertene klarer leve opp til forventningene i en kamp som mange forventer at de skal vinne.

Tips: H (2.55 @ Nordicbet)

Skrevet av Eirik Aase