Før kamp: Blackburn Rovers v Fulham

Publisert 8/26/2016 av Erlend Pettersen

Les hva ChampionshipNorge skriver om morgensdagens dyst.

Blackburn Rovers – Fulham
Kampstart: 16.00
Skader og Suspensjoner: Corry Evans mangler hos vertene, mens Ryan Fredericks fortsatt ikke er klar hos gjestene. 


WWW.CHAMPIONSHIPNORGE.COM

For en revansj for Shane Duffy på tirsdag. Blackburn Rovers måtte ha ekstraomganger for å slå Crewe Alexandra i ligacupen, og i ekstraomgangene var det Shane Duffy som ble den store helten med sin 4-3 scoring. Det må ha vært en etterlengtet opptur for spilleren som leverte det som må ha vært tidenes dårligste kamp i Championship i 1-2 tapet mot Cardiff City for halvannen uke siden. Forrige helg ble det 2-2 hjemme mot Burton Albion, og for øyeblikket ser Blackburn ut som den største dumpekandidaten i Championship. Det har for det meste bare vært nedturer for Lancashire-klubben over lang tid, men på torsdag ble det en liten opptur da Martin Samuelsen ble hentet på lån til klubben fra West Ham United. Hans kreativitet kan komme godt med for Rovers, men det største problemet deres er fortsatt det hårreisende forsvarsspillet. Så langt denne sesongen har det blitt én uavgjort og tre tap. Hjemme på Ewood Park har de spilt 2-2 mot Burton og tapt 1-4 mot Norwich City.

Blackburns siste kamper:
Blackburn – Crewe 4-3 (Wharton, Conway, Duffy, Akpan)
Blackburn – Burton 2-2 (Conway, Gallagher)
Cardiff – Blackburn 2-1 (Graham)
Wigan – Blackburn 3-0
Mansfield – Blackburn 1-3 (Stokes x2, Duffy)

Jeg liker godt det jeg har sett av The Cottagers så langt denne sesongen. Hurtig kontringsspill både fra venstre- og høyresiden, samtidig som spillerne sentralt i banen kommer med store bidrag begge veier. Spesielt mot gode lag som kommer på besøk, samt i bortekampene, vil Fulham dra nytte av denne spillestilen. Det har man allerede sett i kamper mot Newcastle United, Leeds United og Preston North End. På overgangsmarkedet har de gjort flere gode kupp, og flere er ventet før vinduet stenger. Blant annet skal Blackburn-spiller Ben Marshall være høyt på ønskelisten. En annen gammel kjenning for Blackburn-publikummet er Tom Cairney, og han viser hver eneste helg for Fulham at han fint kunne prøvd seg på et høyere nivå. Fulham står nå med åtte poeng etter fire kamper og er fortsatt ubeseiret. På onsdag gjorde de flere endringer på laget da Middlesbrough kom på besøk i ligacupen, men likevel vant de 2-1. Alt ser ut til å flyte bra for Fulham for øyeblikket, sett bort fra den pågående feiden mellom klubbens hovedtrener Slavisa Jokanovic og de rekrutteringsansvarlige i klubben.

Fulhams siste kamper:
Fulham – Cardiff 2-2 (Sessegnon, McDonald)
Leeds – Fulham 1-1 (Cairney)
Preston – Fulham 1-2 (Aluko, Smith)
Leyton Orient – Fulham 2-3 (Woodrow x2, Adeniran)
Fulham – Newcastle 1-0 (Smith)

Vurdering: Blackburn Rovers har vært håpløse i starten av sesongen. Forsvarsspillet er blant det verste jeg har sett i Championship de siste sesongene. Her møter det et Fulham-lag som har sett meget sterke ut i starten. De kommer til å ta alle kontringsmuligheter som dukker opp i denne kampen, og jeg klarer ikke se for meg at de ikke skal score minst ett mål her. Jeg går for borteseier. 

Tips: B (2.40 @ Nordicbet)

Skrevet av Eirik Aase.