Endelig en seier!

Publisert 10/22/2014 av Øystein Thorsen

Ben Marshall avgjorde igjen.

Det skulle gå en måned, og fire forsøk, før vi nok en gang kunne notere oss for en seier. Og som forrige helg var det Ben Marshall som ble den avgjørende brikken.
Hans scoring i andre omgang holdt hele veien inn til tre poeng.

Det var ikke åpenbart at det skulle bli slik. Blackburn har ikke sett veldig farlige ut denne sesongen. Vi er plassert midt på tabellen etter varierende resultater der vi ennå ikke har vunnet to kamper på rad siden seriestart. Lyspunktet er at vi har vært vanskelige å slå i det siste. 
Blackburn er ubeseiret de tre siste kampene og har bare sluppet inn ett mål i denne perioden,

Men som sagt var det ikke åpenbart at det skulle holde helt fram i går. Birmingham er et bedre borte- enn hjemmelag og de hadde sine muligheter. Keeper Steele måtte trå til ved anledninger, men han - sammen med stopperparet Duffy/Baptiste - klarte å holde tett.
- Vi var for snille i første omgang, sa Bowyer etter kampen, men jeg snakket med gutta i pausen og er veldig fornøyd med svaret de ga i andre omgang, la G-Bow til ifølge Sportsmole.

Og det var altså i andre omgang at avgjørelsen falt. Allerede etter fem minutter tok Ben Marshall i mot en ball på venstrekanten, passerte David Cotterill og satte ballen smart i nota, nede ved nærmeste hjørnet. 
Hans femte mål for sesongen.

Blackburn burde ha drept kampen, for det skortet ikke på sjanser. Istedet var det svært nære at Birmingham skulle rane oss helt på slutten da de traff tverrliggeren.
Men rettferdig nok, selv om kampen langt i fra var perfekt, beholdt Blackburn alle poengene.