Duffy: Vi spillere vil ha like mye svar

Publisert 5/2/2016 av Erlend Pettersen

AngÄende stillheten til Venkys og klubbens videre satsning som fansen.

I helga så sang Blackburn fansen klart og tydelig hva de mente om klubbens eiere, Venkys. Etter at Lambert erklærte at han slutter i forrige uke etter flere måneder med å hinte til eierne hva som kom til å skje i sommer og den videre satsningen. I dag går Shane Duffy ut i lokalavisen Lancashire Telegraph å sier at spillerne lider like mye under stillheten og uvissheten som supporterne gjør.


Spillerne krever svar sammen med fansen.


Duffy sier til avisen at de håpet at Lambert fikk de midlene han trengte for å fortsette å bygge laget. Dessverre så har eiernes tause stillhet lagt seg som en tykk kvalmende røyk rundt klubben.
Nå må eierne jakte sin syvende manager.

- Når manageren annonserte at han ikke ville fortsette kom det som et stort sjokk på oss alle. Men dessverre sånn er fotballen, sier Duffy.

- Det er en av tingene som profesjonelle spillere må legge bak seg å gå videre. Når man  får slike tilbakeslag så må vi spillere stå fram for klubben. Akkurat det vi gjorde i helgen, forteller spilleren til Lancashire Telegraph.

- Vi må prestere bedre til neste sesong enn det vi har gjort denne sesongen, men jo snarere vi vet hva som skjer, bedre er det for alle de involverte.

- Klubben har begynt starten på å bygge et flott lag, og alle hadde håpet klubben hadde bygget videre på dette med å signere noen gode spillere. Da hadde vi kunnet sloss om en kvalifiseringsplass.

- Men man vet aldri, neste år kan bli vårt år. Vi må bare holde på de spillerne vi har nå.

Blackburn endte en rekke uten seier som stoppet på seks kamper etter seieren mot Rotherham. Klubben ligger nå på en 15. plass på tabellen innfor sesongavslutningen på Ewood Park mot Reading til helgen.
Duffy mente at de måtte gå ut mot Rotherham for å vinne for supporterne som har hatt en hard uke og sesong.

- De var fantastiske, noe de har hvert i hele år. Det har hvert en hard uke for dem, og når de kom i det antallet, så måtte vi gi en seier tilbake.

- Det var hardt, tøft og ikke minst stygt, men det visste vi på forhånd. Vi visste alle hva vi gikk til, og viktigheten av å score først samt tette bakover. Kampplanen fungerte fint.

- Vi kunne ha scoret flere mål, men deres målvakt sto fantastisk. Vår målvakt hadde også noen flotte redninger, og når alt kommer til alt så var 1-0 greit
, avslutter Shane Duffy.