Coyle raser over dommertrioen

Publisert 2/15/2017 av Erlend Pettersen

Blackburn-manager Owen Coyle legger skylden på dommertrioen etter gårdagens tap i Sheffield.

Coyle gikk usedvanlig hardt ut i intervjusonen etter kampen i går kveld. Han raser over dommeren som hadde en veldig dårlig kamp når det gjaldt situasjoner der Rovers var involvert.

Det er spesielt situasjonen etter at Emnes hadde ett skudd som gikk via tverrliggeren og ned på streken, eller i mål som Coyle hardnakket mener det var. Den andre situasjonen er enda mer bisarr når Hope Akpan kom seg løs i feltet, og fikk ballen i mål. Dommeren annullerte grunnet for røff behandling fra Akpan. I situasjonen i etterkant så gikk det veldig hett for seg når Akpan dyttet dommeren, og fikk en velfortjent belønning i det røde kortet.

I dag har FA konkludert at Akpan må sone i tre kamper for voldelig oppførsel, mens Bennett må sone i to kamper etter å ha brukt noe grovt språkbruk i samme situasjon.   

Coyle sa dette etter kampen:

- Vi kan ikke kontrollere hva det dømmes på, men saken i dag var at alt som gikk i mot Blackburn Rovers gikk i mot alt som tilsier sunn fornuft, raset Coyle til mediene etter kampen.

- Tre eller fire store situasjoner gikk i mot sunn fornuft. Det var helt klart tungt å svelge når spillerne gikk ut med den troen på at vi kunne gå av med seieren og alle som så kampen ville mene at vi var det beste laget der ute.

- Vi var de fortjente vinnerne på den måten vi spilte, forteller Coyle.


- Det var flere avgjørende situasjoner. Vi ble ranet på det groveste, det er det ingen tvil om
, raser Coyle.

Coyle er krystallklar at ballen var over streken etter skuddet til Emnes:

- Det er ikke t spørsmål en gang, ballen var over linja. Ikke grunnlag for en debatt om den saken!

- Linjemannen som ikke så at headingen til Loovens traff brystet til Akpan i den situasjonen han scoret. Aldri hands, som linjemannen mener det var.

- Vi scoret tre gode mål, men kun ett mål ble tellende.

Etter dette så uttaler Coyle seg litt om de baklengsmålene vi tross alt slapp inn:


- For det første og helt ærlig så må vi skjønner at vi må forsvare oss bedre på dødballer. Det er ABC, i fotball. Men resten som skjedde var ukontrollerbart.


- Jeg synes minimum at vi hadde fortjent 1 poeng, men helt ærlig så hadde vi fortjent alle poengene, avslutter Coyle.

Man kan klikke i vater grunnet dommeravgjørelser, men når man ser på det store bildet så er det vårt eget forsvarsspill som feller oss nok en gang. Det er hovedårsaken på at vi nå ligger på 23. plass av 24 lag etter 31. spilte kamper.  Fortsetter vi med å slippe inn så mye mål så går vi rett ned til avsats tre i den engelske fotballpyramiden.


Her kan du se høydepunktene fra Sheffield Wednesday kampen.





-