Coyle forventet tunge bein

Publisert 7/24/2016 av Øystein Thorsen

...og det meldes om bud på Duffy.

For de som syntes rapporten etter Blackpool-kampen var trist lesing, så kunne Coyle etter treningsøkta forklare grunnen til at League 2-laget til Bowyer fikk styre første omgang.
Gutta har vært gjennom intense treningsøkter denne uka.

- Vi har kjørt dem hardt denne uka, med en kamp på tirsdag og med en ekstra hard dag på torsdag. Så vi forventet at det skulle bli tunge bein mot Blackpool, sa Coyle til Lancashire Telegraph etter kampen.
- I andre omgang kontrollerte vi fullstendig, slik vi forventet. Men all honnør til Blackpool, de spilte bra, la sjefen til. 
At Bowyer møtte gamleklubben tror Coyle også tilførte krydder til oppgjøret, og han føler seg sikker på at Bowyer hadde fyrt opp spillerne sine i forkant.


Shane Duffy har gjort seg selv ettertraktet etter innsatsen i EM.

Duffy var tilbake i trening denne uka og han fikk 76 minutter mot Blackpool. Etter at han markerte seg for Irland under EM i Frankrike har det begynt å svirre rykter rundt den store stopperen, og nå har ryktene tatt mer konkret form. HITC Sport melder i hvert fall at Brighton har lagt et bud på iren.
2 millioner pund kan de tenke seg for å lure Duffy sørover. 

Om det er hold i denne rapporten er det som vanlig vanskelig å si, men uansett må summen betraktes som aldeles for lav. Og med tanke på at Hanley nettopp har gått til Newcastle skulle det være bortimot katastrofalt om også Duffy skulle forsvinne.