Conway trives på Ewood

Publisert 7/3/2015 av Øystein Thorsen

Samtidig spekulerer bookmakerne på Rhodes.

Årvåkne supportere kunne på formiddagen lese en hyggelig sak i Lancashire Telegraph om hvor godt Craig Conway trives på Ewood og at han gjerne vil bli i klubben lenge.
Sarkastiske røster vil da si at slike uttalelser ofte forekommer rett før det meldes overgang til en annen klubb.
Men i Conways tilfelle kan det godt stemme at han vil bli, da han forklarer at hele familien trives, de har kjøpt hus og så videre.

I likhet med Chris Taylor, som forlenget kontrakten sin i går, har Conway kun 12 måneder igjen av kontraktstiden. Det er dermed rimelig å anta at 30-åringen bruker medieutspillet som en friendly reminder ovenfor klubbledelsen, slik at han kan få en sikrere kontrakt, antageligvis med bedre lønn.
Om det lar seg gjøre i disse FFP-tider gjenstår å se.

Apropos nevnte Chris Taylor, så sier Bowyer til Lancashire Telegraph i dag at han er henrykt over at Chris ville bli i klubben. 28-åringen har vist tegn til å være en viktig spiller, en spiller som kan score å avgjøre kamper. I tillegg er han svært populær i gruppa. Men til tross for at G-Bow gir uttrykk for glede er det ikke usannsynlig at det ligger noe mellom radene, siden partene ikke kunne bli enige om mer enn 12 måneder.
Dette må betraktes som en "vi ser hvordan det går"-kontrakt. 
Muligens ville spilleren kun undertegne en kort kontrakt fordi han føler seg usikker på sin stilling og holder andre muligheter åpne. I så fall et uheldig forhold.
 
Som nevnt innledningsvis er Rhodes som vanlig i rubrikkene, denne gangen hos HITC Sport som skriver at bookmakerne ser på Derby som mest sannsynlige stoppested for skotten, i konkurranse med Boro, Palace og Wednesday. Men bare fordi oddsen for overgang til Derby er så lav som 5/2 behøver ikke det bety at en overgang i seg er nær.
Bookmakerne sier egentlig bare at HVIS han går, så er Derby mest sannsynlige.
Håper vi.

Til slutt kan vi nevne at Lancashire Telegraph avfeier ryktene fra tidligere i uken om at Sandro Wagner og Kevin Davies skal ha vært i Bowyers sikte.
Disse spillerne blir ikke å se i blått og hvitt.