Brighton 1 - 0 Blackburn

Publisert 8/23/2015 av Erlend Karlsen

- Nok et tap for Blackburn.

Blackburn hadde faktisk ikke tapt på bortebane siden februar, men i kveld var det stopp.

Rovers tapte 1-0 etter at LuaLua satte inn kampens eneste mål via en Blackburn spiller som utmanøvrerte Raya totalt.

Blackburn startet kampen friskt med et par sjanser til Koita og Conway, men Brighton scoret på sin første store sjanse og gikk til pause med 1-0, selv om dette helt klart var Rovers sin omgang.

2 omgang var mer jevnspilt hvor Delfouneso hadde en stor sjanse, mens David Raya rettet opp noe av inntrykket etter Cardiff kampen med en fantastisk dobbelredning.

Blackburn sendte frem Shane Duffy mot slutten for å utnytte hans hodestyrke, og den irske stopperen var nære ved å utligne på en heading etter pasning av Conway.

Men noe nærmere kom ikke Rovers utligning, og tapte dermed 1-0.

Bowyer måtte gjøre noen endringer til dagens kamp grunnet sykdom på Henley og Lowe, noe som førte til at blant annet Tom Lawrence fikk sin debut.

BRIGHTON: Stockdale, Bruno, Greer (c), Huenemeier, Stephens, Kayal, Baldock (sub Ince 84 mins), Hemed (sub O'Grady 88 mins), Bong, Murphy (sub March 78 mins), Lua Lua.

Innbyttere ikke brukt : Maenpaa (GK), Forster-Caskey, Rosenior, Dunk.

Mål : LuaLua.

Gule kort : Greer, Kayal, Huenemeier, LuaLua.

ROVERS: Raya, Marshall, Hanley (c), Duffy, Spurr, Conway, Guthrie, Akpan, Lawrence (sub Kilgallon 83 mins), Delfouneso, Koita (sub Barrow 69 mins).

Innbyttere ikke brukt : Steele (GK), Olsson, Williamson, Evans.

Gule kort : Duffy, Marshall, Guthrie.