Bowyer storfornøyd etter Qpr seier

Publisert 4/10/2014 av

Gir tommelen opp for prestasjonen

Blackburn Rovers manager Gary Bowyer hyller sine spillere etter 2-0 seieren mot Queens Park Rangers på tirsdag og kaller det den beste og mest gjennomførte kampen de har spilt i år.

"Vi har spilt noen imponerende omganger og perioder i kamper tidligere men i denne kampen var vi fantastikse i 90 minutter, og spillerne fortjener all skryt de kan få"  sier Bowyer.

"Vi var gode fra start til slutt og det er en annerkjennelse for dem og fotballklubben mot et godt lag som Qpr"
Queens Park Rangers manager Harry Redknapp var selvfølgelig skuffet etter kampen men sier samtidig at han var imponert Rovers spilte godt og og vant fullt fortjent. Han retter også skryt til spissduoen Jordan Rhodes og Rudy Gestede som han mener skapte mye trøbbel for forsvaret sitt.

Gary Bowyer rettet mye skryt til målscorerne Tommy Spurr og Rudy Gestede, men den han var aller mest imponert av var midtbanekrigeren Jason Lowe som nettopp hadde kommet tilbake fra Skade.

"Lowe var fantastisk. Han fikk en tøff jobb med å stoppe blant annet Ravel Morrison som er av skikkelig Premier League kvalitet, men han fikset den jobben veldig godt"

"Det er mange folk som ikke ser hva Lowe bidrar med i laget, men hvis du studerer kampen så ser du at prestasjonen hans er helt på toppnivå", 
avslutter Bowyer.