Bowyer fornøyd tross tap

Publisert 9/18/2014 av

Gary Bowyer var selvsagt skuffet over null poeng mot Derby, men hyller spillernes innsats.

Da Blackburn kom under 3-1 etter ca 60minutter mot Derby gikk luften litt ut av Rovers-ballongen, men da Rudy Gestede gjorde sitt fjerde for sesongen  i det 78minutt, ble det desto mer liv både på banen og tribunen.

Blackburn skapte massive sjanser de siste ti minuttene, blant annet en heading i tverrligger,  og beleieret bortelagets 16-meter. Dessverre uten uttelling.

- Jeg synes vi fortjenete uavgjort. Spesielt i 2. omgang hadde Lee Grant en haug med redninger. Vi ga aldri opp, og nektet å akseptere at det ble tap, men innimellom får du bare ikke uttelling som fortjent. Det var synd vi ikke fikk med oss poeng, men spillerne ble applaudert av banen, og kan gå med hodet hevet for innsatsen, fortalte manager Gary Bowyer til rovers.co.uk etter kampslutt.

Spesielt imponert var Bowyer over lånesoldaten Ryan Tunnicliffe. Fulham-spilleren spilte den siste halvtimen og bidrog til å holde trykket oppe opphentingsprossesen.

- Han viste virkelig hva han er god for. Han tok tempoet umiddelbart og viste frem noen fantastiske pasninger. Vi har fulgt Ryan som unggutt i Manchester United, og visste hva han var god for da vi hentet ham. I dag fikk han vist publikum det samme, og han blir spennende å følge fremover.

Dessverre for Tunnacliffe og Blackburn kan midtbanespilleren ikke spille neste kamp nettopp mot klubben som eier ham.