Bowyer fornøyd med at Kilgallon og Williamson forlenger

Publisert 5/18/2015 av Erlend Karlsen

- Og Rovers linket med unggutt fra Manchester City.

Blackburn Rovers sjef Gary Bowyer har uttrykt sin glede etter at det ble bekreftet at Matt Kilgallon og Lee Williamson skal spille for klubben også neste sesong. Opsjonsklausuler i duoens nåværende kontrakter, har blitt aktivert.

Det betyr at Kilgallon og Williamson, to av Rovers 'mest erfarne spillere, vil forbli under kontrakt i klubben frem til juni 2016.
"Matt har vært fantastisk for oss, og da Grant Hanley ble skadet ledet han laget som kaptein aldri så bra, sa Bowyer. Nivået på prestasjonene hans har vært veldig bra, spesielt i FA-cupkamp Liverpool på Anfield da han og Alex Baptiste stod frem. Hans erfaring er viktig for oss, så vi er glade for at vi har klart å sikre hans tjenester igjen."

"En venstre-sidig midtstopper med venstre fot er vanskelig å finne."

Om Lee Williamson sier GB følgende :

"Lee har vært litt av en unsung hero for oss.
Noen fans klarer ikke alltid å se det han tilføyer på banen, men hvis du spurte spillerne om hans bidrag, vil de si det er massivt. Hans erfaring har vært viktig for oss i enkelte kamper, og han har levert noen imponerende forestillinger. Han har god kunnskap om spillet, og både han og Matt kan gå inn i trenerrolle i fremtiden."

Blackburn ble i går linket til en låneavtale for Manchester Citys’ 20-årige midtbane Seko Fofana.

Denne spennende unggutten fra Frankrike var i fjor på utlån til championship kollega Fulham, der fikk han 21 kamper og 1 mål. Han blir betegnet som en «box-til-box» spiller, men vi skulle vel helst hatt en med litt mer erfaring der. Vi får se hva sommeren bringer, BRSCN følger i hvertfall med!


Fofana her i aksjon for Fulham.