Blackburn tapte hjemme mot Norwich

Publisert 2/25/2015 av Erlend Karlsen

- Svak forestilling fra hjemmelaget.

Til tross for at Blackburn tok ledelsen gjennom Alex Baptiste halveis i første omgang, kom Norwich tilbake i andre omgang og tok alle 3 poengene.
Baptiste headet Rovers i ledelsen etter 22 minutter etter et flott frispark fra Tom Cairney, det hadde ikke vært store sjanser til noen av lagene før målet kom.
Etter scoringen derimot hadde bortelaget store sjanser, og Rovers kunne se seg heldig som gikk til pause med en 1-0 ledelse.
Hjemmelaget gjorde et bytte i pause da Josh King kom inn og tok Jordan Rhodes' plass på topp. King fikk imidlertid ikke mange minuttene på banen før han måtte gå ut med skade, Ben Marshall erstattet.
Alexander Skau har vel kalt han "premier leagues dårligste spiss", men han klarer i hvertfall å putte mot Blackburn. Mannen det er snakk om er Cameron Jerome, som satte inn 1-1 ti minutter etter at han ble byttet inn. Rovers tok nesten ledelsen like etter da Norwich var nære med å score selvmål. Etter dette var det bare snakk om bortelaget, og det var nesten bare spørsmål om tid før målet kom.
Og målet kom desverre nok det, på et flott skudd fra Bradley Johnson. Blackburn maktet aldri å komme tilbake, Norwich var heller nærmere 1-3, men Steele stoppet Jerome med en flott redning.

ROVERS: Steele, Baptiste, Hanley (c), Kilgallon, Olsson, Cairney, Spearing (sub Brown 80 mins), Evans, Conway, Rhodes (sub King 46 mins (sub Marshall 52 mins)), Gestede.

Subs not used: Eastwood (GK), Henley, Williamson, Duffy.

Goals: Baptiste 22 mins.

Booked: Spearing.

NORWICH CITY: Ruddy, Whittaker, Johnson, Martin (c), Grabban, Howson, Hoolahan (sub Andreu 82 mins), Redmond (sub Jerome 54 mins), Olsson, Bassong, Dorrans (sub Tettey 66 mins).

Subs not used: Rudd (GK), Turner, Garrido, Josh Murphy.

Goals: Jerome 65 mins, Johnson 84 mins.

Booked: None.

Attendance: 13,530 (including 1060 visiting supporters).