Blackburn seiret i London

Publisert 9/22/2014 av Erlend Pettersen

Nok en gang ble Jordan Rhodes avgjørende.

Mange Rovers fans tenkte det verste når man fikk høre nyheten at Fulham hadde sparket Felix Magath torsdag i forrige uke. Mange ganger slår det positivt ut for laget som sparker manageren, noe Blackburn har erfart mange ganger før.

Heldigvis gikk ballen vår vei denne gangen etter kampens eneste scoring av Jordan Rhodes i det 58 minutt. Et innlegg som gikk rett utenfor 16 meteren, der Rudy prøvde et skudd som endte i en Fulham ben. Ballen spratt til Rhodes som fikk kontroll på ballen, og dermed sto det 1-0 til gjestene.

Første omgang var en hard batalje, med flere harde taklinger fra Fulham. Cairmey lå flere ganger nede de første 15 minuttene. Resultatet ble at Cairney måtte hive inn håndkleet i pausen.
Kampens største snakkis var når Don Hutchinson gikk inn i en duell med Lee Williamson med knottene først rett før pause, noe som resulterte at Williamson måtte ut på båre. Fulham spilleren måtte gå slukøret inn i garderoben med et velfortjent rødt kort.

G-Bow bekrefter at Williamson ikke ble alvorlig skadet, noe som kan sies å være flaks. Cairney er ventet til å bli klar til helgen når Watford gjester Ewood Park.

Gary Bowyer var selvsagt fornøyd som han bruker å være etter en seier, og dette sa han til klubbens hjemmeside:

- Vi var fantastiske, og en perfekt comeback etter tapet i midtuken. Vi visste at dette ikke ble en lett oppgave. Det er alltids vanskelig å møte en klubb som har mistet manageren. Noe vi alle så i dag.

- Utvisningen endret kampbildet, noe vi snakket om i pausen. Jordan scoret et flott mål, samtidig må jeg gi ros til Steele etter flere avgjørende redninger. Å dra hjem med null baklengs og tre poeng må vi være fornøyd med.