Blackburn berger plassen

Publisert 2/20/2017 av Øystein Thorsen

Dette i følge en såkalt super-computer.

Det er Talk Sport som holder oversikt over utviklingen, og med jevne mellomrom mates en super-computer med data fra Championship, hvorpå den kommer fram til mai-tabellen.
I følge den siste oppdateringen, som ble gjort i dag den 20. februar, ender Blackburn på en nittende plass.

Dette er jo positiv lesing, ikke minst siden vi for øyeblikket ligger på nedrykk, og ingenting ser ut til å få oss til og vinne kamper.  
Så hvor mye lit kan man feste til Talk Sports Super-computer?
Vel, hvis undertegnede husker rett så ble vi spådd nedrykk i januar. Så noe har endret seg, muligens i forhold til våre motstandere også. Det er litt uklart hvilken track record Talk Sport sin maskin har, men antageligvis har de rimelig god tiltro til systemet siden de gjør en føljetong av dette.
Med andre ord - samtidig som man har saltklypa klar - kan det være verdt å holde et lite øye med utviklingen her. 

Hva kan vi anta ut i fra de resterende kampene?
Blackburn har 15 kamper og 45 poeng å kjempe om. Programmet i seg er en blanding av i teorien enkel og vanskelig motstand, muligens med en liten helning mot enkel. 
I forhold til tabellnaboer har vi én og to hengekamper, så bare i disse kampene kan det finnes mulighet for å klatre ut av sumpa

Om super-computere er noe å stole på er naturligvis ikke godt å si, men vi tar heller en positiv prognose enn en negativ. Laget fikk forhåpentligvis en dose selvtillit etter en fin innsats mot stormakten Man U, og kan med det begynne å forsyne seg av de resterende 45 poengene vi har til rådighet. 
Til helgen møter vi Burton borte - som tippes til nedrykk. La oss satse på at vi bidrar til spådommen ved å ta alle tre poengene da.