Blackburn banket Queens Park Rangers!

Publisert 4/8/2014 av

Mål av Gestede og Spurr ga komfortabel 2-0 seier.

I en kamp der Blackburn måtte vinne for å henge med i kampen om playoff plass så var det Rovers som åpnet best.

Allerede etter 9 minutter åpnet Rudy Gestede målkontoen og scoret sitt 7 mål for klubben med et skudd i hjørnet fra rundt 20 meter. Flere mål ble det ikke i første omgang.

I andre omgang var det også Rovers som åpnet best og 4 minutter ut i omgangen scoret Tommy Spurr sitt tredje mål for klubben. Spurr har forøvrig spilt alle ligakampene til Blackburn denne sesongen.

Blackburn så ut til å ha full kontroll på kampen og QPR var aldri i nærheten av å true seieren.

Et lite sår i gleden er at de andre kampene i Championship ikke gikk vår vei.

Ipswich vant komfortabelt 2-0 mot Huddersfield og Brighton knuste noe overraskende Leicester hele 4-1. Bournemouth vant imidlertidig 3-0 over Reading, noe som forsåvidt kan være et positivt resultat resultat på sikt, men det er litt tidlig å si ennå.

Rovers er nå kun 4 poeng bak playoffplass, men må fortsatt gå forbi 4 andre lag på tabellen for å komme seg dit.