Blackburn 2 - 2 Burton

Publisert 8/21/2016 av Erlend Karlsen

- Bare uavgjort hjemme mot nyopprykkede Burton.

Rovers så lenge ut til å ta sine første poeng og første seier for sesongen, men Naylor's sene utligning ødela dette.

Owen Coyle gjorde på forandringer på laget som møtte Cardiff tidligere i uken.
Sam Gallagher fikk sin første start på bekostning av Anthony Stokes, mens unge Scott Wharton fikk sin Blackburn debut siden Shane Duffy var suspendert etter sin imponerende kamp i midtuken.

Etter en forholdsvis rolig start på kampen tok Blackburn ledelsen da Craig Conway satte inn et flott langskudd via tverrliggeren, det var da spilt 25 minutter.
Burton Albion tok over spillet og var nære utligning ved et par anledninger før bortelagets Irvine umarkert fikk heade inn 1-1 like før pause.

I det 57 minutt var bortelaget nære ved å øke til 1-2, men Naylor's skudd gikk i tverligger.
Etter 61 minutter fikk Rovers corner, Conway svingte inn mens Gallagher stanget inn 2-1!
Det så ut som om Blackburn skulle kapre sin første 3 poenger for sesongen, men i det 88 minutt dukket Naylor opp og headet inn 2-2.

Blackburn ligger dermed fortsatt helt sist i Championship med et usselt poeng.

Rovers: Steele, Lowe, Greer, Wharton, Hendrie, Marshall (Feeney 84), Akpan, Byrne (Lenihan 61), Conway, Gallagher, Graham (Stokes 73).
Innbyttere ikke brukt: Raya, Guthrie, Mahoney, Doyle.

Gule kort: Graham, Lowe.

Mål: Conway 25, Gallagher 61.

Burton: McLaughlan, Mousinho (Williamson 51), McFadzean, Turner, Palmer, Naylor, Akins, Irvine, Dyer, Beavon (Butcher 62), O’Grady (Choudhury 86).
Innbyttere ikke brukt: Bywater, McCrory, Fox, Delaney.

Gult kort: Mousinho.

Mål: Irvine 43, Naylor 88.