BRSCN lanserer "Venky's Out"-t-skjorte

Publisert 9/20/2016 av

NĂ¥ kan du sikre deg det unike egenproduserte designet.

I forbindelse med supportertreffet som skal arrangeres på Three Lions i Trondheim lørdag 29.oktober har det blitt designet egenproduserte "Venky's Out"-t-skjorter. Engelske supportere mobiliserer i kampen mot å bli kvitt Venky's og det er varslet om aksjoner når Wolves gjester Ewood Park for den TV-sendte kampen 29.oktober. Dette ønsker BRSCN å stille seg bak og har i den forbindelse samarbeidet med tshirt.no som drives av Roverssupporter Jan Erik Balto. Resultatet er dette unike designet som nå er tilgjengelig for alle betalende medlemmer. Du kan kjøpe t-skjorten uavhengig av om du skal på supportertreffet i Trondheim eller ikke, men du må som nevnt være medlem. Er du ikke medlem i dag er det en perfekt anledning til å melde seg inn og samtidig få tilgang til BRSCNs nyeste utgave av medlemsbladet Uncle Jack's som trykkes opp i disse dager. Der får du blant annet et eksklusivt intervju med manager Owen Coyle.

For å legge inn din bestilling følg linken nedenfor som gir deg betalingsmuligheter direkte på nettsiden til tshirt.no og mulighet til å velge flere fraktalternativer. Du kan også hente produktet kostnadsfritt i Trondheim dersom du bor i nærområdet.

http://www.tshirt.no/brscn.html

Vi håper t-skjorten faller i smak og at mange benytter muligheten til å sikre seg dette unike designet. Bestill innen 21.oktober og få skjorten til medlemspris 272 kr. 

PS: Informasjon og påmelding til supportertreffet i Trondheim finner du på vår facebook-side: https://www.facebook.com/events/1843335742553429/