2-2 mot Stanley

Publisert 7/23/2014 av Øystein Thorsen

Et sterkt Blackburn-mannskap kom tilbake to ganger.

Utifra de 11 Bowyer hadde valgt til start skulle man tro at forsesongens andre treningskamp skulle bli grei skuring mot lille Accrington Stanley, men James Beatties mannskap tok ledelsen to ganger.
G-Bow hadde varslet at det kom til å bli tunge bein etter oppholdet i Portugal, og det er mulig det forklarer et noe svakt resultat.

20 minutter skulle det gå før ballen lå i nota, og det var Robbo som hadde blitt overlistet. Kal Naismith la inn til Mingoia som kunne sette 1-0.
Men før det hadde Baptiste, Rhodes og Dunn truet Stanley.

Det var sistnevnte som skulle utligne. Dunn har som kjent nylig signert ny kontrakt og forhåpentligvis var scoringen en av mange for kommende sesong. Eller kanskje var det litt tilfeldig hvem som scorte i det som later til å ha vært en sjanserik første omgang der begge lag var farlig frampå.

Ti minutter ut i andre omgang ble sjansene igjen omsatt til mål og Stanley hadde føringen med 2-1. Gray overlistet forsvaret og gjorde alt rett mot Robbo.
En liten kalddusj kan man si for Rovers som hadde begynt omgangen friskt.

Men om Blackburns forsvar ikke holdt målet tidligere var det en større feil i Stanleys bakre rekker som forærte Blackburn 2-2. Rhodes benyttet seg av muligheten da keeper Andrew Dawber ville drible. Da Jordan hadde frarøvet sistekansen ballen ble det en grei assist til Cairney som skaffet oss utligning.

Luke Varney kunne gitt oss seier på tampen, men han - i likhet med sine medspillere - får prøve igjen allerede lørdag når Bradford er vertskap.
Vi skal kanskje ikke dra for mange konklusjoner av en treningskamp, men vi håper at dette ikke blir en fortsettelse av trenden vi så i fjorsesongen der tre mål eller flere var det som krevdes for å få tre poeng.