-Ingen grunn til å deppe altfor mye

Publisert 11/29/2015 av

Innbytter ødela hjemmefesten for Lambert

Blackburn fikk en drømmestart på Paul Lamberts første hjemmekamp, da Hope Apkan sikret 1-0 med sin første Rovers-skåring etter bare fem minutter.

Riktignok utliknet Sheffield Wednesdays Modou Sougou seks minutter før hvilen, men nok en gang dukket en midtbanemann fram for Rovers. Corry Evans, som av enkelte har blitt kritisert for å skåre for lite, sendte Paul Lamberts Blue and White Army opp i ledelsen igjen rett før pausen.

Da det så ut til å gå mot full pott på to kamper for Lamberts Rovers ødela innbytter Lucas Joao med sin skåring fem minutter før slutt.

Selv om skuffelsen er stor, sier Lambert etter kampen at det ikke er grunn til å deppe altfor mye. Laget har nå fem kamper på rad uten tap, og viste de nesten 16.000 på Ewood Park at de virkelig har fått opp intensiteten etter at den tidligere Norwich- og Aston Villa-manageren kom inn dørene på Brockhall.

Før kampen fikk Lambert stående applaus fra hjemmefansen, og de fleste hadde håp om at det var tid for at Blackburn skulle vinne to kamper på rad for første gang denne sesongen. Etterpå var det en skuffet, men fattet sjef som pratet med Lancashire Telegraph.

-Det er en rar følelse i garderoben etter en sånn kamp, spillerne er liksom ganske nedpå.

-Men det er ikke noen grunn til å deppe for mye, for arbeidsinnsatsen står det virkelig respekt av. Jeg synes måten spillerne har framstått på de siste to ukene, også er et kompliment til meg. De har virkelig svart på tiltale.

-Vi skal ikke deppe for mye over uavgjort mot et godt lag. Husk på at det ikke er så lenge siden de slo Arsenal ut av ligacupen. Det som derimot er viktig når man ikke klarer å vinne slike kamper, er at man ikke taper dem.

-Det er en stor jobb å gjøre her i klubben, og det blir spennende å se hva gutta har å gi. Det skal i alle fall ikke stå på innsatsen, etter det jeg har sett siden jeg kom til klubben.

-Hvis du ser på innbytterbenken er det ikke tvil om at Sheffield Wednesday har flere muligheter enn det vi har. Man kan måle et lags styrke ut fra hvor mange muligheter de har, og det blir det viktig å bygge opp også her. Jeg ønsker å bygge opp en sterk stall.