-Få opp farta i kontraktsforhandlingene

Publisert 10/21/2016 av

Owen Coyle vil sikre seg Ben Marshall for framtida

Ben Marshall er en av Blackburn-spillerne som bare har kontrakt ut denne sesongen. Det har vært spekulert på om den anvendelige midtbanespilleren egentlig vil bli i klubben eller om han heller vil prøve lykken et annet sted.

Det er i alle fall sikkert at kontraktsforhandlingene mellom agenten hans og representantene for Blackburn Rovers som startet for en drøy måned siden, foreløpig ikke har kommet til en enighet, og nå går manager Coyle ut i Lancashire Telegraph og etterlyser at det skjer noe på forhandlingsfronten.

-Jeg har ikke fått noe endelig svar fra agenten hans. Nå har jeg bedt representantene for klubben å få opp farta og få et svar snart. Jeg tror i alle fall at de har noe å tenke på.

-Det spiller selvfølgelig i kontraktsforhandlingene en rolle at Ben virkelig har funnet formen igjen i det siste. Jeg tror det er noe mange spillere har kjent på.

-Som spiller gjelder det selvsagt å holde korta tett til brystet. Klubbene blir naturligvis desperate etter å forlenge kontrakter med spillere som er i sitt livs form. Da blir det selvfølgelig flere som er interessert i å signere deg også.

-Hvis du ikke spiller bra, er ingen interessert i deg.

-Det er på mange måter spillerne som sitter med makta. Det kommer an på hvordan de utvikler seg, og Ben har vært strålende i det siste.