- Under streken igjen

Publisert 9/27/2016 av Erlend Pettersen

Tilbake til den brutale hverdagen etter hjemmetap mot Sheffield Wednesday.

Etter to kamper med seks poeng, endte hjemmekampen mot Sheffield Wednesday med knepen 1-0 tap. Dermed ramlet Blackburn ned under nedrykksteken etter at Wigan og Derby tok tre poeng.

Blackburn tok avspark i første omgang når Blackburn skulle angripe mot The Ronnie Clayton Blackburn End. Det første som skjedde i kampen var en skade på Emnes etter en takling av bortelagets spiller Hutchinson. Heldigvis for hjemmefansen så kunne spissen komme innpå igjen, etter litt behandling.

En kjedelig omgang fram til det 18. minutt når Emnes sendte i vei et innlegg fra høyre, men onsdagslaget klarte å få ballen unna. Nå var Rovers i dytten, og når Lowe gjorde en flott takling som gjorde at ballen gikk til Marshall som satte fart framover og fikk fyrt av et skudd som Westwood i Sheffield målet fikk sendt over målet.

Dessverre så skjedde det som ofte skjer når Blackburn presser, motstanderen scorer. Bortelagets store spiller Barry Bannan fikk gå framover og fikk enkelt spilt ballen til Steven Fletcher som avanserte i banen. På 18. meter så ladet han venstrefoten, der ballen føyk inn i lengste hjørnet. 0-1.

Nå styrte bortelaget banespillet og fikk anledning til å skyte i farlig posisjon uten at de doblet ledelsen. Først i det 36, minutt fikk hjemmelaget en mulighet når Emnes kom fram på høyrekanten, før han spilte ballen tilbake til Lowe som la inn til Gallagher som headet ballen over tverrliggeren. Nå bølget kampen fram og tilbake, med sjanser til begge lag.

Emnes fikk muligheten til å utligne rett før pause etter dårlig klarering av bortelaget, men volley skuddet gikk via bakken og på målvakten.

Andre omgangen ble en veldig tam affære for Owen Coyle sitt mannskap. Bortelaget spilte kontrollert og det nærmeste Blackburn kom var ett offsidemål av Emnes i det 79. minutt.

Etter to steg fram, så ble det dessverre ett steg tilbake denne kvelden på Ewood Park. Vi tar også med at Venkys var på kampen i dag. Flere skriver på Twitter at de satt i en VIP boks med lyset avslått.

ROVERS: Steele, Lowe (sub Feeney 77 mins), Greer, Hoban, Williams, Marshall, Guthrie, Evans, Conway, Emnes, Gallagher (sub Graham 57 mins).

Subs not used: Raya (GK), Samuelsen, Akpan, Lenihan, Brown.

Goals: None.

Booked: None.

SHEFF WED: Westwood, Jones, Lee, Fletcher (sub Nuhiu 81 mins), Reach, Hooper (sub Forestieri 73 mins), Lees (c), Palmer, Hutchinson (sub Loovens 61 mins), Buckley, Bannan.

Subs not used: Dawson, Abdi, Hunt, Wallace.

Goals: Fletcher 22 mins.

Attendance: 12,844 (including 2752 visiting supporters).