- Mourinho satser sterkt mot Blackburn

Publisert 2/16/2017 av Erlend Pettersen

Manchester United-manager Jose Mourinho kommer til å stille et slagkraftig lag på søndag.

Mens Blackburn spilte sin midtuke kamp tirsdag, så spiller United sin nå i kveld i Europa League mot St. Etienne på Old Trafford. Til Lancashire Telegraph så bekrefter han at han kommer til å stille et godt lag både i kveld og på søndag.

United er i finalen av EFL-cupen som spilles søndag om en uke, FA-cup femte rundet på Ewood Park nå på søndag og i Europa nå i kveld. Samtidig så jakter de en CL plass i seriespillet.

- Vi kan ikke velge bort noe i Manchester United, men vi vet at vi har utfordringer med å konkurrere i alt.

- Det gjør det ikke enklere for oss når vi spiller i Europa League torsdag kveld. Konkurranseaspektet med å være med i FA-cup, EFL-cup og utsatte kamper gjør det veldig hardt for oss. Går vi videre i alle turneringer, så blir april og mai virkelig heftig. Men vi går ut i alle kamper for å vinne.

- Men det positive er at alle får spilletid samt erfaring med det å spille ute i Europa.

- Europa League er en turnering vi ikke ønsker å spille i, men når vi først er i den så opptrer vi seriøst. Vi tar heller en lett kamp enn å bli slått ut.

- Vi vil opptre seriøst både mot St. Etienne og Blackburn
, avslutter Jose.

Tilslutt så tar vi med at trekningen av sjette runde av FA-cupen blir gjennomført etter kampslutt søndag. Blackburn/Manchester United har ball nummer 3.