- Medlemskap 2015/2016

Publisert 7/5/2015 av Erlend Pettersen

Da er tiden nok en gang kommet til å fornye/melde seg inn for en ny sesong hos oss i BRSCN. Og melder du deg inn før 15. august er du med i trekningen om 2 valgfrie Rovers trøyer. Kanskje landets beste vinnersjanse`?

Medlemsskap i BRSCN

Vi i BRSCN har nå åpnet for innmelding (eller forlenging av medlemskapet) i supporterklubben vår for sesongen 2015/16. Betal medlemskapet før 15.august og bli med i trekningen av en splitter ny Rovers-drakt!

Kjære norske Blackburn Rovers supportere!
2014/15-sesongen ble nok en nestensesong for Rovers. Vi luktet lenge på de siste playoff-plassene, men måtte gi tapt til tross for at vi hadde to av Championships toppscorere i stallen. Det blir en spennende sommer der FFP-sanksjonene vil henge over oss som en mørk sky, men der noen gode signeringer kan gjøre laget godt nok til å kjempe om opprykk. Når lag som Bournemouth og ****ley kan rykke opp kan vi også! Vi i BRSCN satser på en god pre-season for vår del og det innebærer at vi beholder støtten fra deg som har vært medlem og vi tar gjerne mot nye medlemmer også! Det er ingen grunn til å vente med å betale medlemskapet og som belønning for å være tidlig ute vil du være med i trekningen av to splitter nye hjemmedrakter. 15.august kommer vi til å trekke to heldige vinnere blant de som har betalt medlemskapet innen den datoen.

Dette er hva BRSCN kan tilby våre medlemmer sesongen 2015/16:

  • 2 stk medlemsblad i papirformat sendt hjem i posten til alle medlemmer, ett i månedsskiftet september/oktober og ett etter sesongslutt! Bladet vil være av høy kvalitet og vil inneholde artikler, intervjuer og synspunkter, skrevet av både norske og engelske Rovers-fans/spillere/journalister. Mesteparten vil være av helt eksklusivt materiale og hele bladet er i farger. Vi sender ut de tidligere bladene i papirutgaver så langt lageret rekker ved innmeldinger utover sesongen, forøvrig sender vi bladet ut på epost i pdf-format. Alle utgivelser etter innmelding vil du uansett motta i papirformat. Altså vil du uansett når du melder deg inn motta samtlige av medlemsbladene fra den inneværende sesongen!
  • Et lekkert medlemskort i Visakort-format, designet av BRSCN, med ditt unike medlemsnummer påtrykket. Ved innmelding før det første medlemsbladet sendes ut vil du også få navnet ditt på medlemskortet. Dette kortet gir rabatter og hyggelige priser på BRSCNs samarbeidspuber i Trondheim og Oslo. Dessuten gir det innpass på selveste Blues Bar på Ewood Park, hvor normalt kun innehavere av sesongkort får slippe inn!
  • Konkurranser med flotte premier (for eksempel Rovers-drakter, og annet supporterutstyr)
  • Hjelp for at du skal kunne skaffe deg flotte Rovers supporterartikler til en billigst mulig penge
  • Mulighet til å være med på BRSCN’s rekordbillige og profesjonelle supporterturer (møte spillere er mulig)
  • Familiemedlemskap for kun kr 50,-. Et medlem kan melde inn en eller flere personer i sin husstand, hvor de som da meldes inn under familiemedlemskap får sitt eget medlemskort og kan nyte godt av medlemsfordelene (kun ett eksemplar av hver utgave av medlemsbladet sendes til hver husstand ved familiemedlemskap). Dette er et populært tilbud blandt for eksempel nybakte foreldre, å kunne gi barnet en tilknytning til Rovers som noe av det første i livet!

Dessuten kan vi bistå med reisetips, planlegging etc – dersom du planlegger å reise for å se Blackburn i egen regi.

Videre tilbyr vi: 
  • Daglige oppdateringer av nyheter på norsk som legges ut på hjemmesiden vår
  • Eksklusive intervjuer av Blackburn Rovers spillere og personell
  • Interessante artikler om Blackburn Rovers skrevet av engasjerte og kunnskapsrike norske Roversfans
  • Diskusjonsforum hvor norske Roversfans kan debattere
  • Hurtige tilbakemeldinger på alle ulike typer henvendelser fra medlemmer
  • Muligheten til å spille for Blackburn i Supportercupen.
  • Deltagelse i Julekalenderen der du kan vinne flotte premier.

Alt dette for en pris av kun kr 220 (for personer bosatt i Sverige og Danmark er prisen kun NOK 320)!
Medlemskapet vil da vare frem til 1. juli 2015 (uansett innmeldingstidspunkt i den aktuelle sesong).

Støtt Blackburn Rovers, støtt BRSCN, velkommen som BRSCN-medlem!

Med vennlig hilsen oss i BRSCN

Betalingsinformasjon


Betale online:

Bruk vår online nettbutikk til å betale medlemskontigenten!

Betale via nettbank (merk betalingen med ditt navn!):




For medlemmer IKKE bosatt i Norge (inkl Sverige og Danmark):

Kontigent: 
NOK 320
IBAN:
NO03611380669950
SWIFT:
NDEANOKK

Viktig!
Ved betaling fra utlandet ber vi deg sende en e-post som inneholder ditt brukernavn til økonomiansvarlig Morten S. Helgerud på morten.solberg.helgerud@gmail.com.