- Kapteinen jaktes

Publisert 1/15/2017 av Erlend Pettersen

Flere Premier League klubber jakter vår kaptein som har en utløpende kontrakt.

Midtbanen til Blackburn her fått mye kritikk, etter en del svake kamper. I dag skriver flere medier at Jason Lowe jaktes av Premier League klubbene WBA, Hull og opprykksjagende Brighton. WBA manager Tony Pulis har hatt Lowe i kikkerten over en lengre periode.

Vår kaptein har en kontrakt som går ut til sommeren, noe han deler sammen med Hope Akpan og Danny Guthrie. Lowe har slitt de siste sesongene med skader, men har denne sesongen hvert en av de mest betrodde menn  til Blackburn-manager Owen Coyle.


Hope Akpan sin kontrakt går ut til sommeren

Lowe har ikke dominert på banen, utenom det å ha plukket opp hele 11 gule kort allerede i midten av januar. Den tidligere U-21 kapteinen for England er en av spillerne vi kan selge sammen med Marshall nå i januar for å få inn midler til nye fjes. Det er  tross alt bedre å få noen kroner for dem, enn at dem går gratis til sommeren. Om kompetansen i klubben skjønner det er og blir en gåte.

Det har ikke hvert noen samtaler angående ny kontrakt til Lowe, mens Marshall ønsker seg bort fra Lancashire.

Skal vi se på prestasjonene så fortjener ingen av disse ny kontrakt. Spesielt Lowe har en lønn som vi ikke kan lønne videre med den økonomien klubben er i. Selv om klubbens eiere, Venky`s fortsatt tenker opprykk til Premier League.

Om det kommer noen bud på vår kaptein i løpet av januar er fortsatt uvisst.

Hva mener du? Vi kjører en poll på Twitter.