- Jordan Rhodes har trua!

Publisert 7/25/2014 av Erlend Pettersen

Vil gjengjelde sin nye kontrakt med å skyte klubben til Premier League.

Jordan Rhodes snakker ut om sin takknemmelighet for at klubben har så stor tro på han, at klubben ville signere en ny kontrakt denne sommeren. Som takk, vil Rhodes skyte klubben tilbake der klubben tilhører Premier League.




- Å få signert kontrakten og få det ut av verden var fantastisk. Jeg elsker å være en del av klubben. Det vil jeg være helt til den dagen klubben ikke ønsker mine tjenester lenger, forteller storscoreren til Lancashire Telegraph.

- Jeg ser virkelig fram til kommende sesong, nå har vi vært samlet i 2,5 uker og alle ser fram til den fredagen alt braker løs. Fundamentet er her nå, spillerne er klare. Dette er en Premier League klubb, og det er vår plikt som spillere å få klubben tilbake.

- Fansen er optimistisk, men som spiller må man distansere seg så mye man klarer. Vi må jobbe, holde konsentrasjonen vedlike å gjøre hverandre bedre dag for dag.

Til helgen må storscoreren nøye seg med å starte på benken når G-Bow vil prøve et nytt spisspar med den tidligere Doncaster spissen Chris Brown sammen med vårens store hit på Ewood Park, Rudy Gestede. Dette ser ikke Jordan mørkt på:

- Manageren har en del spisser å velge mellom, som Brown, Gestede og Varney. Men mulighetene å bruke Marshall eller King på topp er tilstede, så konkurransen er hard. Ingen føler seg trykke på å starte, så det må imponeres på treningsfeltet hver dag for å få starte,
 forteller en offensiv Rhodes.

Samtidig så roser spissen lagmoralen, der han sammenligner troppen som en stor familie. Treningsleiren i Portugal i forrige uke sveiset troppen kanskje enda mer sammen, noe som lover veldig godt foran nok en maratonsesong i Championship.