- Grusomme overtidsminutter

Publisert 3/18/2017 av Erlend Pettersen

2-2 ble til pest og kolera.

Det var to lokaloppgjør som ble spilt nå i formiddag. Blackburn mot Preston og Nottingham Forest mot Derby. Begge oppgjørende ble dramatiske når Preston utlignet i det 93. minutt, mens Nottingham headet inn utligningen i det 94. minutt. Begge kampene endte 2-2, og Blackburn ligger nå godt plantet under streken når vi nå går inn i landskamp-pausen. Mowbray sin syvende kamp som ubeseiret fikk dermed en sur bismak.

Mowbray 7. kamp fikk seg en sur ettersmak.

Kampen startet dårlig for hjemmelaget, når et friskt bortelag tok kommandoen på Ewood Park. Barkhuizen sendte gjestene i ledelsen i det 13. minutt foran 6005 bortefans. Preston fortsatte å kjøre kampen, før hjemmelaget fikk sin første sjanse i det 20. minutt når Joao headet ballen rett på målvakt.

Bortelaget hadde mye ball uten å skape de store sjansene, og i det 38. minutt kunne Joao utlignet, men ballen gikk i stolpen. Men heldigvis så utlignet Bennett med et flott langskudd i det 43. minutt og lagene var like langt. Rovers kunne ha godt inn til pausepraten med en 2-1 ledelse, men målet til Emnes ble annullert for en offside etter flott spill av Joao.

Den andre omgangen startet også med Preston sjanse. Målscorer Barkhuizen fikk ikke ballen på mål. Kombinasjonen Joao og Emnes skapte farligheter foran Preston målet, men det var Craig Conway som skulle få sende Rovers i føringen i det 56. minutt etter flott kombinasjonsspill fra Rovers. Nå var hjemmelaget på offensiven og jaktet kampens tredje mål. Emnes, Joao og Nyambe hadde muligheten til å øke ledelsen uten å lykkes.

Kampen gikk mot slutten og Preston begynte å skape sjanser. Klokken bikket 90. minutter og tidligere Rovers spiller Paul Gallagher kom til en sjanse. Men det var spilleren BRSCN advarte i mot før kampen, McGeady som fikk gleden til å utligne i det 93. minutt. Ett forferdelig smell for Rovers, som i tillegg fikk resultatet i Nottingham i fleisen.

Kampen endte 2-2, både på Ewood Park og City Ground i Nottingham og med det gikk Forest forbi oss og Burton før kampene nå klokken 16.00.

Kampfakta:

ROVERS: Steele, Nyambe, Lenihan, Mulgrew, Williams, Bennett (sub Mahoney 76 mins), Lowe (c), Guthrie, Conway (sub Feeney 80 mins), Emnes (sub Gallagher 80 mins), Joao.

Subs not used: Raya (GK), Hoban, Akpan, Brown.

Goals: Bennett 43 mins, Conway 56 mins.

Booked: Mahoney 77 mins.

PRESTON: Maxwell, Clarke, Boyle, Huntington, Cunningham, Horgan (sub Robinson 67 mins), Johnson (sub Gallagher 75 mins), Pearson, McGeady, Hugill (sub Makienok 77 mins), Barkhuizen.

Subs not used: Lindegaard (GK), Browne, Beckford, Spurr.

Goals: Barkhuizen 13 mins, McGeady 90+3 mins.

Booked: Cunningham 67 mins, Huntington 87 mins.

Attendance: 18,435 (including 6005 visiting supporters)