- Glad for å komme vekk fra TV-skjermen

Publisert 3/22/2017 av Øystein Thorsen

Mowbray fornøyd med å endelig få tid på treningsfeltet.

Tony Mowbray har i dag vært én måned i Blackburn og som alle har fått med seg har det vært en positiv tid, sammenlignet med Owen Coyles miserable bidrag. 
Og det har vært hektisk.
Kampprogrammet tillot omtrent ingen forberedelser, det var bare å hoppe rett inn i det for vår nye sjef - et hopp han har gjort til 19 i stil.

- Det har vært kamp, reiser, kamp, reiser, og det meste av tiden som har vært til overs har gått til videoanalyser og til å tegne på tavla, forklarer Mowbray til Lancashire Telegraph.
Fokuset har med andre ord vært å forklare spillerne hvor skoen klemmer, og å prente inn teori, slik at de forstår hvilke prinsipper de skal jobbe etter.
- Det har vært en positiv overraskelse hvordan de har tatt til seg teoriene, sier Mowbray og legger til at spillerne har gjort alt han har bedt dem om. 

Da Mowbray tok jobben som hovedtrener gjensto det 15 kamper av sesongen, noe som betyr at han har brukt opp cirka halvparten av mulighetene til å hente poeng. Som BRSCN har rapportert tidligere er det flere i klubben som mener - og ønsker - at det burde ha blitt større utdeling i denne perioden. Allikevel må man si at Prosjekt Mowbray så langt er et vellykket grep.
- Hadde vi tapt kamper hadde jeg nok klaget på at vi ikke har hatt tid til å være på treningsfeltet, men tydeligvis har ikke mangel på treningsøkter hindret gutta fra å endre på spillet sitt
Men nå som det er landslagspause er det tid til å trene, teste ting ut i praksis, slik at laget forhåpentligvis kan høste enda flere poeng.

Lancashire Telegraph skriver avslutningsvis at Mowbray ikke var uten bekymringer da han ankom Ewood.
- Jeg var redd for at det var en kløft mellom supporterne og klubben, men supporterne er fantastiske, så jeg har ikke merket noen problemer. Jeg vet ikke hvordan det var her tidligere, men jeg prøver å skape et miljø der spillerne kan blomstre, og hvor fansen kan se laget sitt kjempe for trøya, sier Mowbray.
- Forhåpentligvis ser supporterne dette, avslutter Mowbray.

Jo takk, vi har definitivt lagt merke til at noe har blitt gjort, og kan med forsiktig håp begynne å tro på at plassen faktisk kan berges.
Mange hadde gitt opp dette for lenge siden.