- Frustrert Gary Bowyer

Publisert 4/15/2015 av Erlend Pettersen

Ikke fornøyd med å forlate St. Andrews med bare 1 poeng i går kveld.

En frustrert manager som møtte pressen etter uavgjort resultatet borte mot Birmingham på St. Andrews. Dessverre har dette scenarioet blitt heller regelen enn unntaket denne sesongen. Det er noe som må fikses om vi skal sikte høyere på tabellen neste år.

Dette var det G-Bow sa til klubbens hjemmeside etter kampen:

- Jeg kunne ikke stå foran spillerne å rose dem for det ene poenget og fortsettelse av å være ubeseiret på bortebane.
- Egentlig skulle jeg ha stått her å pratet om hvor profesjonelle og hvor effektive vi var i begge ender av banen. Denne kampen skulle vi ha vunnet overbevisende.

- Jeg synes Gary Rowett har gjort en herlig jobb her og når man gjester St. Andrews vet man at det blir tøft. Vi hadde plan å gå ut i andre omgang akkurat som vi gjorde i den første. Dessverre så fikset ikke vi det.

- Når de utlignet så begynte vi å ta tak i kampen igjen, det er det eneste som vi tar med oss fra kampen. De må virkelig lære å kontrollere kamper. Når man ser tilbake på alle kampene vi har rotet det til så ser man hvor kostbart det blir. 

- Vi må nå begynne å se til at dette ikke kommer til å skje i de siste fire kampene.

- Noe av fotballen vi spilte i kveld var bra. Sjansene og banespillet tilsa at jeg skulle ha stått her å pratet om en seier. Det er det mest frustrerende
, avslutter Bowyer.