- Første målet er viktig

Publisert 8/28/2015 av Øystein Thorsen

Hanley ønsker å ta føringen, istedet for å jage utligning.

Grant Hanley er neppe alene når han til den offisielle nettsiden sier at han er møkklei av å gå til pause med 0-1 på måltavla. Alle med hjerte for Blackburn har vært frustrerte over at gutta i blått og hvitt har fått jage utligningsmål i samtlige fire kamper denne sesongen.
Kun to ganger har vi lykkes med å få poeng.

- Jeg håper vi får det første målet (mot Bolton), så tar vi det derfra, sier Hanley til rovers.co.uk
Kapteinen legger til at det har vært en frustrerende start på sesongen, for nivået på spillet har indikert at flere poeng burde gått til Blackburn.
- Gutta har spilt bra, men jeg tror ikke vi er langt unna den første seieren, er Grants spådom. En seier vil roe oss ned, og det er en god ting å ta med seg til landslagspausen.

En faktor som gjør at troen på poeng vokser er Jordan Rhodes. Utallige ganger har han på egen hånd skaffet oss trepoengere. Da er det gledelig at TEAMtalk skriver at spissen kan være klar til i kveld. Tydeligvis er det i alle fall ikke viljen det står på, for Bowyer uttalte i går at Rhodes er "desperat" etter å få spille igjen.

Når alt kommer til alt handler det om hvilken manager som klarer å forberede sitt mannskap best. Bowyer har høstet mye kritikk i det siste, så dette må ses som en stor prøve for ham. Det er et prestisjeoppgjør mot en nabo, og Bowyer er den som har mest å tape.