- Fantastisk innsats

Publisert 2/19/2017 av Erlend Pettersen

Men Zlatan ble tungen på vektskålen når United reiste hjem med en heldig 2-1 seier.

Blackburn Rovers kjempet heroisk mot Manchester United, men måtte gå skuffet av banen etter at Zlatan hadde scoret vinnermålet for United.

Mange trodde at Rovers skulle bli en lett arbeidsoppgave for milliardærene fra Manchester, men Rovers mannskapet overrasket de fleste. De 23. 130 tilskuerne på tribunen fikk se et veldig organisert hjemmelag som ikke slapp til gjestene til mye. Danny Graham sendte hjemmefansen til himmels etter 17 minutter etter flott forarbeid av en av Blackburn beste, Marvin Emnes. Graham kom seg løs fra sin oppasser og sendte i vei et høyt skudd som gikk bak Romerio i United målet.

Blackburn fortsatte å sjokkere de 7283 på Darwen End, men nok en gang så ble elendig forsvarsspill avgjørende når bortelagets Mkhitaryan brøt en overgang og sendte Rashford alene med Steele så sto det 1-1 etter 27. minutter. Alle lurte på hvor forsvaret hadde tatt veien i den situasjonen.

Mange trodde nå at bortelaget ville komme til å kjøre på, men Coyle sine menn kjempet på og når Mulgrew sendte en kjempeball igjennom til Conway så var det kun en god Young i United forsvaret som hindret ny ledelse.

Andre omgangen startet ganske så rolig, med mye ball fra gjestene. Mourinho hadde sett nok i det 62. minutt når han satte inn Zlatan og Pogba. Disse ble avgjørende når sistnevnte spilte nydelig igjennom Zlatan og på typisk Zlatan vis så sendte han gjestene i ledelsen.

Rovers fortsatte innsatsen og når Mahoney kom inn for Feeney ble det mer liv i hjemmelaget. Mahoney kom seg løs og fikk fyrt av et skudd som Romerio i United målet fikk problemer med. Stokes fikk sjansen på returen, men Romerio fikk reddet nok en gang. Stokes fikk ballen i mål på andre forsøket, men han ble helt korrekt avblåst for offside.

Vi tar med at unggutten Willem Tomlinson kom inn for Guthrie, noe vi kan kategorisere som et positivt innhopp.

Dessverre så klarte ikke vi å utligne på tampen, og kampen endte med et 2-1 tap.

Kampfakta:

ROVERS: Steele, Lowe (c), Greer, Lenihan, Williams, Feeney (sub Mahoney 73 mins), Guthrie (sub Tomlinson 81 mins), Mulgrew, Conway, Emnes, Graham (sub Stokes 77 mins).

Subs not used: Raya (GK), Hendrie, Nyambe, Brown.

Goals: Graham 17 mins.

Booked: Williams 35 mins.

MAN UTD: Romero, Rojo, Martial (sub Ibrahimovic 62 mins), Lingard (sub Pogba 62 mins), Carrick (c), Young, Rashford (sub Mata 89 mins), Herrera, Mkhitaryan, Darmian.

Subs not used: Henderson (GK), Bailly, Shaw, Schweinsteiger.

Goals: Rashford 27 mins, Ibrahimovic 76 mins.

Booked: Lingard 53 mins, Young 73 mins.

Attendance: 23,130 (including 7283 visiting supporters)