- En del skader preger Rovers før East Lancashire Derby

Publisert 8/22/2017 av Erlend Pettersen

Tony Mowbray har flere på skadelisten før hatoppgjøret mot lillebror Burnley.

I morgen kveld braker det løs når erkerivalen Burnley gjester Ewood Park i andre runde av Carabao Cup- eller mer kjent som ligacupen. Blackburn-manager Tony Mowbray har flere forfall til denne kampen.



Hvem husker ikke David Dunn sin overtidsskåring for noen år siden mot B*****.


Bradley Dack måtte gå av i serieåpningen mot Southend, og etter et lite skadeavbrekk så var han tilbake i oppgjøret mot Bradford. Dessverre så måtte han også denne gangen gå av banen med en skade som holder han ute i noen uker. Midtstopper Darragh Lenihan rekker heller ikke dette oppgjøret etter også han ble skadet i serieåpningen.

Unggutten Ryan Nyambe er også ute grunnet ett sårt kne, mens Scott Wharton fortsatt er i opptrening etter en langvarig skadeperiode, mens det spekuleres i at Craig Conway spares etter å kun ha spilt en kamp denne sesongen.

Tony Mowbray mener Burnley kampen er perfekt for de som ikke har spilt så mye å spille seg inn på laget som til helgen tar i mot MK-Dons på hjemmebane. Mowbray forteller til lokalavisen Lancashire Telegraph at klubben skal sende ut et slagkraftig lag i morgen kveld, men han har også en liten tanke på helgens kamp.

Dessverre så ble ikke Burnley kampen valgt ut som TV kamp av Sky så verden blir snytt for dette derbyet når iFollow ikke sender cupkamper.