- Coyle venter på svar

Publisert 1/16/2017 av Erlend Pettersen

Owen Coyle har tre spillere gående på gress i påvente av hva eierne, Venkys mener om overgangsvinduet.

I dag skriver vi 16. januar 2017. Det er seksten dager inn i det nye året. Seksten dager der man kunne ha kjøpt spillere. Og hele fire måneder siden forrige overgangsvindu stengte. Nok en gang står en Blackburn- manager i et overgangsvindu der klubben ikke vet hva man har til rådighet til spillerkjøp. En god gammel oppskrift som aldri blir endret på under regimet til Venkys.


Klokken tikker mot 31. januar og nedrykk. Hva er Venkys plan?

Owen Coyle har bekreftet i flere medier at de har tre spillere som vil komme til klubben, og i følge Coyle så vil de forsterke troppen. De venter bare på svar fra India om det er midler tilgjengelig. En tydelig mer og mer frustrert Coyle og enda mer vann på møllen til fansen som protesterer mot eierne, Venkys.

Coyle sa dette til Lancashire Telegraph:

- Jeg håper og tror at samtalene fortsetter. Paul Senior har kommet inn, og forhåpentligvis så kan han ta noen avgjørelser i pro av sin stilling.

- Alle tre spillere er ikke gratis spillere, de kommer fra gode klubber, og derfor tror jeg at samtalene fortsetter.

- Vi alle vet at jo fortere man får avtalene i boks er det beste for alle parter. Som manager så er det alltids en redsel for at andre klubber kommer i forkjøpet. Så det er derfor vi er så forsiktige med å kommentere navn.


Nok en gang så beviser Venkys at de ikke bryr seg om hva som skjer på Ewood Park. I fotball verden så må man ta raske beslutninger, noe de overhode ikke har klart i sin tid som eiere av vår stolte fotballklubb.