- Bare trist

Publisert 2/14/2017 av Erlend Pettersen

Varsellampene blinker faretruende for nedrykk etter nok et tap, samt at Wigan slo til med en borteseier.

Blackburn gjestet onsdagslaget fra Sheffield i en dyst på en tirsdagskveld. Selv om det ikke var onsdag så kunne hjemmelaget juble for tre poeng i en kamp som ble dramatisk i sluttminuttene når Hope Akpan ble utvist etter å ha dyttet dommeren grunnet en annullering. Kampen endte 2-1.

Det var gjestene som fikk kampens første skudd mot mål allerede etter to minutter fra Mahoney. Gallagher fulgte så opp med en heading før unggutten Mahoney fikk en ny mulighet i det 8. minutt. Dessverre så gikk ballen utenfor. Gjestene sin første sjanse kom med Winnall etter en kombinasjonsspill med Rhodes.

Dessverre så ble dårlig markering etter dødball avgjørende denne tirsdagskvelden også.
Bannan sendte inn ett frispark på bakerste stolpe der hjemmelagets Sasso kunne volley ballen inn til ledelse for uglene. Derimot så skulle det bare gå to minutter før lagene var like langt etter at Graham headet ballen i mål via en forsvarspiller. 1-1.

Etter 33 minutter ble Gallagher tatt av Hutchinson sånn at han måtte gå av banen med en skade. Craig Conway entret banen.

Rett før pause så skulle Sasso ble tungen på vektskålen med 2-1 målet etter et hjørnespark. Nok en gang så sviktet markeringen til bortelaget på en dødballsituasjon.

I den andre omgangen gikk Rovers ut for å få utligningen, men en kombinasjon av dårlige avslutninger og en god Westwood i Sheffield målet hindret bortemål. Emnes fyrte av en rakett i det 85 minutt som traff undersiden av tverrliggeren og ned på streken. Rovers spillerne ropte på mål, og situasjonen var ikke ulik den QPR hadde på Ewood for noen kamper siden. Dramatikken var ikke over enda. Akpan kom seg løs i feltet og fikk også ballen i mål, men dommeren blåste for en forseelse i forkant av målet. Hope ble uten noe håp når han dyttet dommeren i frustrasjon, og dermed ett fortjent rødt kort.

Kampen endte begredelig med 2-1 tap, rødt kort til Akpan, samt at Wigan vant helt på tampen i Wolverhampton. Dette medførte at vi nå ligger nest sist på tabellen, og ett nytt skritt mot League One.